Termeni si conditii

Accesarea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru a naviga si utiliza in cele mai bune conditii site-ului, recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare in prealabil.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi uneori fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii consumabilelor cu care lucram.

Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care iti vor fi trimise in momentul in care te inregistrezi ca utilizator.

Utilizand acest site iti dai acordul si accepti ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il vei gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea ta daca vizitezi sau nu aceste site-uri sau daca iei sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile de inregistrare

In utilizarea serviciului, esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.

In situatia in care consideram, ca nu ai respectat aceasta obligatie, ne rezervam dreptul de a iti bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.
 
Securitatea Datelor Personale

Datele personale ale utilizatorilor vor fi folosite numai īn scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite confirmarea comenzilor, eventuale promotii, buletine informative periodice etc.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.
 
Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru vei fi solicitat sa alegei un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Este responsabilitatea ta de a pastra in siguranta parola de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele tau de utilizator fiind de asemeni integral in responsabilitatea ta.

Esti de acord sa ne instiintezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele tau de utilizator.

Esti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.
 
Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Esti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre tine si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Net Vision International are dreptul de a publica in scopuri publicitare imagini din portofoliul de produse personalizate prin gravura si broderie cu texte sau imagini alese de clienti. Portofoliul de obiecte personalizate este proprietate a Net Vision International SRL si se inscrie in legea drepturilor de autor, fiind protejat de aceasta. Nu vor fi folosite fotografiile originale trimise de client pentru personalizare, decat cu acordul scris al clientului. 

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.
 
Copyright

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Net Vision International SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Net Vision International SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Ca utilizator al acestui site esti pe deplin acord cu cele de mai sus.
 
Promotii si concursuri

Echipa CadouriPersonale.ro stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
 
Conditii de returnare

Ne dorim sa fii pe deplin multumit atunci cand cumperi online de la CadouriPersonale.ro. Daca produsele cumparate nu se corespund asteptarilor sau pur si simplu te-ai rasgandit, le poti returna si noi iti vom inapoia contravaloarea acestora. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii CadouriPersonale.ro pot returna produsele nepersonalizate cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Produsele returnate trebuie sa fie nedeteriorate, in conditii optime pentru a fi puse din nou in vanzare.

Produsele se vor returna la sediul CadouriPersonale.ro (SC Net Vision International SRL, Str. Vasile Alecsandri nr.6B, Constanta) pe cheltuiala clientului, cu acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Vom inlocui/schimba produsele returnate sau vom inapoia costul acestora in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Banii vor fi returnati doar prin transfer bancar, in contul personal al clientului.
 

Atentie! Obiectele personalizate nu pot fi returnate deoarece nu pot fi repuse in vanzare! Pentru a evita orice nemultumiri se trimite in avans o macheta orientativa care sugereaza cum arata rezultatul final.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Va asiguram ca produsele pe care le comercializam sunt conforme cu standardele de calitate internationale si nu contin compusi alergogeni. In unele cazuri, de obicei atunci cand sunt expuse la substante cosmetice (gel de dus, creme, deodorant, parfum, etc) si cateodata chiar din cauza PH-ului pielii, bijuteriile isi pot modifica culoarea (uneori chiar daca sunt din metale pretioase).
Daca sunt ingrijite corespunzator, bijuteriile gablonz placate cu aur isi pierd stratul superior in decurs de cativa ani. Acest lucru poate fi insa accelerat simtitor prin expunerea bijuteriei la substante chimice acide (cel mai des continute in cosmetice), sau cum am mai spus daca bijuteria e purtata de o persoana cu un PH acid al pielii.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice īncercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut īntre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul īn care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

ACCEPTI SI INTELEGI IN MOD EXPRES CA:

NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR UTILIZATORULUI; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR UTILIZATORULUI; SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA UTILIZATORULUI; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; ESTI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI

Copyright © CadouriPersonale.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 15076.
Solutionarea litigiilor si ANPC
CadouriPersonale.ro - Magazin online de cadouri personalizate este proprietate a NetVision International SRL si functioneaza dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: CARTENTO.com.au