Satisfactie 100%

Garantam ca produsele comercializate de CadouriPersonale.ro te vor satisface pe deplin.
Dovada acestui lucru este faptul ca ai optiunea de a returna produsele cumparate oricand in maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor conformArt. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Clientul este singurul care decide daca este pe deplin satisfacut de produsele cumparate.
In caz contrar acestea se pot returna in ambalajul original (produsele returnate trebuie sa fie nedeteriorate, in conditii optime pentru a fi puse din nou in vanzare) in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.Produsele se vor returna la sediul CadouriPersonale.ro (SC Net Vision International SRL, Str. Farului nr.10, Constanta)pe cheltuiala clientului. Recomandam folosirea aceluiasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Daca satisfactia nu este deplina, vom inlocui/schimba produsele cumparate sau vom inapoia costul acestorain cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Banii vor fi returnati, prin transfer bancar, in contul furnizat de client.

Daca plata initiala s-a efectuat prin card bancar, atunci rambursarea banilor se poate face tot prin card, in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport integral (16lei + TVA), magazinul suportand initial partial sau in totalitate acest transport.

Atentie!
Legislatia stipuleaza de asemenea urmatoarele: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate". In acest temei, produsele personalizate nu pot fi returnate deoarece ele nu pot fi revandute sub nici o forma! Pentru a evita orice fel de nemultumiri se trimite in avans o macheta (schita orientativa) cu scopul de a sugera cat de realist (in masura in care ne permit programele digitale de actualitate specifice masinilor de personalizare folosite) cum arata produsul finit.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.
"Clientii" sau "consumatorii" sunt doar persoanele fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Copyright CadouriPersonale.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 15076.
Solutionarea litigiilor si ANPC
CadouriPersonale.ro - Magazin online de cadouri personalizate este proprietate a NetVision International SRL si functioneaza dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: CARTENTO.com.au