Puncte cadou


Cum adun puncte cadou?
Punctele cadou se aplica automat la fiecare comanda, dupa finalizarea ei (deci dupa ce avem confirmarea platii) sau la foarte putin timp dupa aceea, si pot fi monitorizate in contul tau. Cate unul pentru fiecare20lei cheltuiti, exceptand TVA sau costurile de livrare (sau pentru fiecare 24.8lei incluzand TVA). Punctele cadou nu sunt divizibile - de exemplu: daca vei cumpara produse in valoare de 82 de lei sau 89 de lei (preturi fara TVA) vei primi4 puncte cadou.

Cat valoreaza un punct cadou?
1 punct cadou = 1 leu.

Ce fac cu punctele cadou?
Poti plati cu puncte cadou comenzile ulterioare pe CadouriPersonale.ro (exceptand TVA si costuri de livrare). Daca nu sunt suficiente pentru a achita o comanda integral, vei putea diminua valoarea ei cu o suma egala cu punctele disponibile. Punctele cadou nu expira. Le poti folosi oricand la urmatoarele comenzi.

Cum aflu cate puncte am?
Autentifica-te si in sectiunea Contul meu va fi scris in partea de sus a paginii numarul de puncte detinut. Totodata it vom comunica pe email totalul punctelor dupa fiecare comanda terminata pe CadouriPersonale.ro

Pot aduna puncte cadou in numele meu avand factura pe numele firmei?
Categoric da. Avem clienti care comanda cadourile necesare firmei si cu punctele acumulate revin si platesc cadourile pentru cei dragi lor.

Cand expira punctele cadou?
Punctele cadou sunt modul nostru de a-ti aprecia fidelitatea. Ele sunt valabile timp de 2 ani de zile. In tot acest timp in poti profita de punctele cadou acumulate, pana la epuizarea acestora, indiferent de ocazia la care vrei sa oferi un cadou personalizat.

CadouriPersonale.ro isi rezerva dreptul de a nu acorda puncte cadou daca la comanda s-au aplicat alte discount-uri / oferte / promotii.

Va multumim pentru intelegere!

Copyright CadouriPersonale.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 15076.
Solutionarea litigiilor si ANPC
CadouriPersonale.ro - Magazin online de cadouri personalizate este proprietate a NetVision International SRL si functioneaza dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: CARTENTO.com.au