Te afli aici:

Personalizare prin gravura si broderie - CadouriPersonale.ro

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr.15076

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii de cadouri personalizate) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu Óncurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa ta de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa ta de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site www.cadouripersonale.ro

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Net Vision International SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de clienti. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de clientii nostri.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor personale care te privesc si de a solicita stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, poti trimite o cerere scrisa, datata si semnata, prin posta pe adresa societatii noastre.

Dreptul de a modifica si sterge datele detinute de CadouriPersonale.ro
CadouriPersonale.ro respecta dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact pe care le-a inregistrat De asemenea, la cerer, raspundem cu rapiditate solicitarilor de stergere a datelor.

Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor, inregistrarea si autentificarea pe CadouriPersonale.ro implica o parola.

Feedback
Oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

Modificari ale politicii de confidentialitate
In cazul in care consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a te informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca ai intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate nu ezita sa ne contactezi.

  Iti multumim ca ai ales CadouriPersonale.ro

Te afli aici:

Personalizare prin gravura si broderie - CadouriPersonale.ro

Politica de confidentialitate

Copyright © CadouriPersonale.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 15076.
Solutionarea litigiilor si ANPC
CadouriPersonale.ro - Magazin online de cadouri personalizate este proprietate a NetVision International SRL si functioneaza dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: CARTENTO.com.au