Te afli aici:

Personalizare prin gravura si broderie - CadouriPersonale.ro

Despre noi - CadouriPersonale.ro

Despre noi - CadouriPersonale.ro

CadouriPersonale.ro este magazinul online de cadouri personalizate unde vei gasi pentru cadouri originale si unice. Aici putem broda sau grava mesajul tau pe obiectul ales, transformand un cadou anonim intr-unul foarte personal.
Personalizam prin broderie o mare varietate de produse in limita unui spatiu de 18/13 cm. Putem broda texte in diferite culori si fonturi precum si imagini/logo simple cu paleta de culori redusa. Comunicarea cu clientii are un rol important pentru noi, mai ales in cazul broderiei de imagini. Vom discuta cu tine optiunile disponibile si vom stabili impreuna designul final. Ursuleti de plus, pernute inimioare, tricouri si multe alte produse personalizate prin broderie vei gasi in categoria cadouri personalizate prin broderie.
CadouriPersonale.roofera serviciul de personalizare prin gravura. Pandantive placuta, inimioare, port card-uri, butoni, brichete, oglinjoare, etc. pot fi personalizate si comandate in categoria Cadouri personalizate prin gravura. Portofoliul nostru de bijuterii si obiecte personalizate este publicat pe blog.
Scopul nostru este de a oferi clientilor o experienta de cumparare cat mai placuta prin calitate, siguranta si eficienta. Serviciul de livrare "door-to-door" de care vei beneficia este rapid, sigur, si adesea gratuit!
Iti oferim optiunea de a cumpara cadouri personalizate direct din fata calculatorului. Stocul de produse este actualizat in timp real. Cadourile comandate vor ajunge la destinatar intr-un ambalaj exterior antisoc oferit gratuit, insotite de garantia de conformitate, instructiuni de curatare si ingrijire corespunzatoare produsului comandat si ambalajul optional ales.
CadouriPersonale.ro este operat de S.C. Net Vision International SRL, CUI RO16400496, cu sediul in Constanta, Str. Farului nr.10, cont bancar RO63BTRL01401202714776XX, deschis la banca Transilvania Constanta, inregistrata la Oficiul Comertului cu nr. J13/6257/06.05.2004, Autorizatie ANPC pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase.

Va asteptam!
Te afli aici:

Personalizare prin gravura si broderie - CadouriPersonale.ro

Despre noi - CadouriPersonale.ro

Copyright CadouriPersonale.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 15076.
Solutionarea litigiilor si ANPC
CadouriPersonale.ro - Magazin online de cadouri personalizate este proprietate a NetVision International SRL si functioneaza dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: CARTENTO.com.au