Cum platesc

La CadouriPersonale.ro se poate plati in patru moduri. Alege-l pe cel mai convenabil dintre acestea:
- 1. Plata la livrare
- 2. Plata cu cardul bancar (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro)
- 3. Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)
- 4. Plata cu puncte cadou


Plata la livrare

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Folosind aceasta metoda de plata nu puteti trimite un cadou altei persoane. De asemeni, te rugam sa retii ca aceasta metoda de plata poate fi aleasa numai pentru produse nepersonalizate, obiectele personalizate nu pot fi platite ramburs.

Plata cu cardul bancar prin PlatiOnline.ro (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro)

Daca ai ales ca metoda de plata cardul bancar, atunci aceasta se va face prin intermediul PlatiOnline.ro.
Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit un sistem securizat, elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca si CadouriPersonale.ro
Avantajele acestei metode de plata:
- plata este realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar
- comoditate si usurinta in procesul de comanda
- poti trimite cadouri altei persoane (poti face cadouri celor dragi si in cazul in care te afli in afara tarii sau in alt judet)

Transfer bancar

Transferul bancar se refera de fapt la depunerea de numerar (efectuata chiar la ghiseul bancii) sau la InternetBanking (metoda usor de accesat din fata calculatorului, pe baza unui Token). Aceasta metoda de plata este preferata si de clientii cu personalitate juridica.
Transferul bancar se va efectua conform facturii proforme primite pe mail, originalul facturii (factura fiscala) fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii pe email la office@CadouriPersonale.ro.

Plata cu puncte cadou

Alege aceasta metoda de plata atunci cand doresti sa folosesti punctele cadou acumulate de la comenzile anterioare.
O comanda, se poate plati cu puncte integral sau partial. In cazul achitarii partiale cu puncte va trebui sa alegi si o alta metoda de plata pentru a plati restul de comanda.

Operatorii iti vor sta la dispozitie oferindu-ti asistenta pentru orice dificultati ai putea intimpina in legatura cu metodele de palta. Ne dorim sa ai o experienta de cumparare cat mai placuta si eficienta.

Copyright CadouriPersonale.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 15076.
Solutionarea litigiilor si ANPC
CadouriPersonale.ro - Magazin online de cadouri personalizate este proprietate a NetVision International SRL si functioneaza dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: CARTENTO.com.au