Idei de medalioane personalizate cu animale

Medalioanele personalizate cu animale sunt  cadouri personale care merg direct la suflet. Am gravat pentru clientii nostri multe imagini de caini, pisici, pesti, pasari sau alte animale de companie preferate ajutandu-i sa ofere cadouri  speciale  iubitorilor de animale sau chiar prietenilor necuvantatori.

Medalioane caini

Cateva medalioane cu caini gravate de noi poti vedea in imaginile de mai jos sau in  portofoliul nostru. Un medalion gravat cu catelul iubit a fost oferit unui baietel si i-a adus o mare bucurie. Un caine lup va ramane mereu in amintirea celui ce poarta brelocul gravat cu poza prietenului fidel. Medalioanele cu caini au fiecare povesti impresionante si sunt cadouri personale care ajung la sufletul tau. Animalele de companie sunt cele care te bucura adesea si care te inveselesc dupa o zi obositoare, ele ne iubesc neconditionat si pentru asta  merita un loc special in inima noastra. Dorinta de a le imortaliza imaginea este fireasca si iar noi te putem ajuta sa faci acest lucru intr-un mod inedit. Cum spuneam, iata cateva idei de medalioane personalizate cu animale.

medalion personalizat cu baietelmedalion personalizat cu cainebreloc gravat cu caine lupBreloc personalizat - verso

Daca vrei un medalion gravat pentru animalul tau preferat poti alege un ID Tag sau un pandantiv de forma si dimensiuni potrivite cu marimea acestuia.  Poti alege medalionae mici ovale sau rotunde dar si medalioane mai mari din inox, aliaj placat cu aur sau rhodium precum si alte obiecte dintre cele pe care le vezi aici.

pandantiv - brelocmedalion mic placat cu aurmedalion oval micpandantiv rotund placat cu aur

Iubesti cainii de rasa? Ai un prieten care te asculta oricand? Atunci merita imortalizata o poza impreuna cu el. Merita sa ii “daruiesti” un ID Tag care sa contina numele, date personale si numarul tau de telefon. Cum altfel poti preveni mai bine pierderea lui? Pentru a-ti gasi cainele cat mai usor in cazul in care s-ar pierde pune-i un astfel de medalion.

Medalioane personalizate prin gravura

Gravura se poate face pe foarte multe tipuri de medalioane, fiind un mod de personalizare estetic si care rezista foarte bine in timp. Ne-am bucurat cand tu ai apreciat calitatile acestui serviciu de indata ce ai primit port card-ul personalizat cu o pisicuta, medalionul gravat cu San Lazaro (simbol al milosteniei), perechea de butoni personalizati cu imaginea unor cai sau medalioanele cu caini si pisici din imagini, unele dintre ele insotite de mesaje sugestive:

Medalion San Lazaromedalion personalizatpandantiv cu schnauzer

medalioane cainimedalion gravat cu textbutoni personalizatibreloc gravat cu caine lup

 

Tags: , , ,

One Response to “Idei de medalioane personalizate cu animale”

  1. [...] personalizare atasat, un model clasic, unisex si este ideal si pentru alte pandantive gravate si medalioane personalizate. Vei obtine bijuterii personalizate cu un efect [...]

Leave a Reply

Cele mai recente Cadouri personalizate

 

Copyright © CadouriPersonale.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
CadouriPersonale.ro - Magazin online de Cadouri personalizate este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: CARTENTO.com.au