Caseta de bijuterii personalizata pentru aniversare

Sarbatoriti …ani impreuna sau EA te-a invitat la petrecerea de Ziua Ei. Este o zi speciala in care vrei sa o faci sa se simta deosebita, dar cu totii stim ca lucrul acesta nu este deloc usor de implinit. Invitatia sau simplul fapt ca ti-ai amintit singur de aniversare este de cele mai multe ori un semnal de alerta ca trebuie sa pornesti in cautarea acelui cadou. Caseta de bijuterii personalizata pentru aniversare de catre unul dintre clientii nostri ne-a impresionat si de aceea am ales sa iti oferim acum si tie aceasta idee de cadou.

Casetele de bijuterii au fost mereu cadouri aniversare pentru femei deosebite (ia-o cum vrei: femei deosebite, cadouri deosebite… se implica una pe cealalta, deci se includ reciproc). Oferind o caseta de bijuterii, oferi de fapt un cadou pentru aniversare util, dar si un obiect de decor cu totul special care isi va gasi locul acolo, in dormitorul ei, in dressing sau pe masuta de machiaj… oricum mereu aproape de EA. In plus, acum casetele de bijuterii pot fi personalizate prin gravura. Pe orice caseta vei alege, noi iti vom aplica o placuta pe care vom grava pentru tine o poza sau un mesaj. Caseta de bijuterii va deveni astfel un cadou de aniversare foarte personal, un accesoriu unic ce va imortaliza una dintre frumoasele voastre amintiri si va marca intr-o maniera deosebita ziua aniversarii. Recunoastem totodata, acestea nu sunt singurele idei bune de cadouri pentru femei.

O caseta de bijuterii iti ofera de asemenea si alte optiuni: poti opta de exemplu sa ascunzi in ea si o bijuterie pentru femei. Multe bijuterii pot fi de asemenea personalizate, iar asta stii deja cu siguranta daca ai mai citit articole pe blogul nostru. Nu uita insa ca valoarea sentimentala este cea care conteaza cel mai mult. O alta idee, mai ales daca bugetul pentru cadoul de aniversare este limitat, sa pui in caseta de bijuterii personalizata un biletel scris de mana ta, o felicitare in miniatura sau poate amintiri stocate pe o memorie USB.

Caseta de bijuterii inimioara este decorata cu pietre si are un luciu de oglinda. Pe interior, aceasta este captusita cu catifea neagra, material ce confera, cum bine stii probabil, o eleganta aparte. Caseta de bijuterii o poti transforma intr-un cadou unic personalizat prin fotogravura sau gravura cu mesaj. De exemplu, pentru aniversarea de 30 de ani, cadoul tau poate transmite un “La multi ani!” inedit astfel:

cadouri pentru aniversare

 

Idei mai multe de personalizare pentru o caseta de bijuterii iti oferim in imaginile de mai jos:

cadou pentru aniversarecaseta de bijuterii personalizatacadou pentru aniversarecaseta de bijuterii

Mai multe modele de casete de bijuterii vei gasi in pagina Cutiute si casete de bijuterii. Fotogravura sau gravura cu mesajul tau va oferi personalitate acestor cadouri pentru aniversare.

Tags: ,

Comments are closed.

Cele mai recente Cadouri personalizate

 

Copyright © CadouriPersonale.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
CadouriPersonale.ro - Magazin online de Cadouri personalizate este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: CARTENTO.com.au